Tule-meille-kirjoittajaksi

Politiikka on valtava ala, ja aiheesta käydään jatkuvaa keskustelua. Ihmiset ilmaisevat erilaisia näkemyksiä siitä. Tämä blogi kertoo politiikasta, poliittisista puolueista, paikallisesta politiikasta ja muusta. Täältä löydät mielenkiintoisia ja informatiivisia artikkeleita politiikasta. Saat myös uusimmat uutiset politiikasta.

Jos sinulla on taustaa politiikassa ja sinulla on jonkin verran kirjoituskokemusta, voit liittyä meidän tiimiimme. Etsimme aina uusi kirjoittajia lisätäksemme erilaisia näkemyksiä blogiimme.

Miksi kirjoittaa meille?

Me tarjoamme reilun maksun, etkä tule pettymään. Kirjoittamalla meille saat mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa. Meillä on tuhansia tilaajia ja saat hyvän näkyvyyden kirjoittajana tällä alueella.

Meillä on kokenut kirjoittajatiimi, joka auttaa sinua kaikin tavoin ja voit oppia heiltä monia asioita. Sinulla tulee olemaan upea oppimismatka, kun kirjoitat meille.

Ohjeet

Kirjoittaaksesi meille, sinun on noudatettava tiettyjä ohjeita. Sinun tulisi varmistaa, että valitsemasi aihe on mielenkiintoinen. Artikkelin tulisi olla 500 – 1 200 sanan mittainen. Sinun tulee aina tarkistaa artikkeli plagioinnin varalta, koska me emme hyväksy artikkeleita, jotka on kopioitu jostakin muualta.

Artikkelisi on oltava alkuperäinen, eikä sitä saa julkaista missään muualla. Me kehotamme sinua liittämään artikkeliin aiheellisia kuvia, jotta siitä tulisi mielenkiintoisempi. Sisällytä aina myös kuvan lähde tekijänoikeusongelmien välttämiseksi.

Sinun tulisi kirjoittaa lyhyitä kappaleita ja tarkistaa kieliopilliset virheet ennen artikkelin lähettämistä. Kun me olemme saaneet artikkelisi, tarkistamme sen ja pyydämme tarvittaessa sinua muokkaamaan sitä. Kun artikkeli on hyväksytty, se julkaistaan sivustollamme 15 päivän kuluessa.

Lähetä meille ennen artikkelin kirjoittamista näyte aiemmista kirjoituksistasi ja mainitse aihe, josta haluat kirjoittaa. Kun me olemme hyväksyneet sen, voit aloittaa kirjoittamisen. Sinun tulisi lähettää artikkeli meille sähköpostitse ja sisällyttää mukaan kaikki asiaankuuluvat kuvat.

Kiitos esittämästäsi kiinnostuksesta kirjoittaa meille ja me toivomme, että kuulemme sinusta pian.